De Stijl Floral Design | Wie zijn wij
31
page,page-id-31,page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,ajax_fade,page_not_loaded,,side_area_uncovered_from_content,qode-theme-ver-9.1.3,wpb-js-composer js-comp-ver-4.11.2.1,vc_responsive
9834

Wie zijn wij

Wij zijn sinds 2006 gevestigd in het pittoreske Vreeswijk (Nieuwegein) met ingang van 1 maart 2016 aan de dorpsstraat 44, één van de mooiste pandjes in Vreeswijk (het voormalige café “de hoop”). Ons bedrijf is inmiddels uitgegroeid tot een specialist in bruidswerk en event-aankleding.

 

Ons eigentijdse en eigenwijze team van bloembind(st)ers staat altijd klaar om voor u inspirerend, innoverend en vooral stijlvol bloemwerk te verzorgen.

 

“Bloemen zijn emotie en wij verwerken ze met passie.”
| de stijl – floral design
Lees meer

Wat doen wij

Wij zijn gespecialiseerd in bruidswerk, bruidsboeketten, corsages, bruidsmeisjes-boeketten, en verzorgen ook de hele aankleding van kerk en/of trouwlocatie. Wij werken uitsluitend met kwaliteitsproducten. Onze leveranciers zijn o.a. Star  & van der Gugten, Parfum Flower Company, DutZ, PTMD, Michiel Drijver, Woo Cares, Knit Factory en DM Depot.

 

Onze opdrachtgevers zijn o.a. NBC congrescentrum – Nieuwegein, Green Village – Nieuwegein, Buitenplaats Amerongen – Amerongen, BTNGWN in het land – Verschillende locaties, Geldmuseum – Utrecht en Grand Catering – Verschillende locaties.

Zie portfolio
thumb_img_5601_1024

Watch Dragon ball super